Σαλάτα παντζάρι με γιαούρτι και ginger

Υλικά για 5 μερίδες:

2-3 βολβοί παντζαριών
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
3 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα τζίντζερ σε σκόνη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση:

1) Πλένουμε και κόβουμε με τα χέρια, όλα τα λαχανικά.
2) Τα τοποθετούμε σε μία μακρόστενη μεγάλη πιατέλα, βάζουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, ψήνουμε τα μανιτάρια σε ψηστιέρα και τα ρίχνουμε πάνω από τα λαχανικά.
3) Βάζουμε σε μπολάκι όλα τα υλικά για την σάλτσα και τα χτυπάμε καλά.
4) Την ρίχνουμε από πάνω και πασπαλίζουμε από πάνω με το κουκουνάρι και το τυρί.

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/